Programajánló

Magyarországra érkezik a világ legjobb versenytáncpárosa

Október közepén Magyarországra érkezik a világ legjobb versenytáncpárosa, a hétszeres profi világbajnok Riccardo Cocchi és Yulia Zagoruychenko.

2017.09.29 00:30MTI

Az amerikai színekben versenyező duó Újpesten, a 9. Danza Kupán lép majd fel, október 13-án az ő szakmai találkozójuk vezeti fel az eseményt, amelyen 14-én és 15-én több kategóriában zajlanak majd a versenyek, és nem maradhat el a világsztár páros latin show-ja sem.

"Ez a magyar versenytánc ünnepi hétvégéje lesz. Riccardo és Yulia a latintáncok legnagyobb sztárjai napjainkban. Sportdiplomáciai szempontból komoly üzenete van annak, hogy az újpesti helyszínt beiktatták programjukba" - mondta Faluvégi András, a Danza TáncStúdió vezetője, az esemény főszervezője.

A 9. Danza Kupán a felnőtt mellett utánpótlás-korosztályokban is láthat versenyt a közönség, de pro-am párosok is parkettre lépnek. Utóbbi kategória egyre népszerűbb a tengerentúlon és Ázsiában. Ezeken a versenyeken olyan duók táncolnak, amelyeknek az egyik tagja profi, a másik pedig amatőr táncos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.