Öngyilkosság

Megdöbbentő: így nevetgélt halála előtt a Linkin Park énekese

Chester Bennington özvegye közzétett egy videót, amely 36 órával a férje halála előtt készült.

2017.09.18 12:39ma.hu

Július közepén rázta meg a világot a depresszióval küzdő Linkin Park frontemberének váratlan és tragikus halála. A 41 éves férfi felakasztotta magát Los Angeles megyei otthonában. Az énekes évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött.

Most az énekes özvegye, Talinda Bennington egy olyan videót osztott meg a Twitteren, mely nagy valószínűséggel az utolsó felvételek egyike lehet – írja a Blikk. "Így nézett ki a depresszió 36 órával a halála előtt. Annyira szeretett minket, és mi szerettük őt" - olvashatók Talinda szavai a felvétel mellett, melyen Chester Bennington a családja körében látható.

FONTOS!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.