Egy dili vége

Taylor Swift lenyomta a Despacitót

Luis Fonsi slágere négy teljes hónapon át uralta az amerikai slágerlistát, ám végül jött Taylor Swift új dala, és átvette az első helyet.

2017.09.06 11:55ma.hu
Fotó: AFP

A Look What You Made Me Do egyéb rekordokat is megdöntött: 2017-ben nem streameltek még ennyien dalt egy hét alatt, női előadótól pedig még soha. Több, mint 84 millióan nézték meg egy hét alatt, szemben a Despacito 69 milliós eredményével.

Ráadásul 353 ezren vásárolták meg Amerikában online a dalt, amivel a hetes eladási rekordot is megdöntötte. Swift ötödik alkalommal kerül a Billboard slágerlistájának élére, ezúttal a 77-ik helyről dobbantott az élre, ami nem kis teljesítmény.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.