Baleset

Rékasi két év után térhet vissza a képernyőre

A színész 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, melyben komoly fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést diagnosztizáltak nála az orvosok.

2017.08.31 00:30ma.hu
hirdetés

Két év után Rékasi Károly visszatér az RTL Klub képernyőjére. A színész októberben már forgat a Barátok közt stábjával, és ha minden jól megy, decemberben már a Mátyás Király téren láthatjuk viszont - jelentették be a Fókuszban.

"Húsz hónapon keresztül hiába adott ki instrukciót az agyam a combomnak, nem engedelmeskedett... azóta próbálom erősíteni. (...) Kiböjtöltük. Kétéves böjt volt, de meglett. Annyi biztos, hogy még ebben az évben Bartha Zsolt kikandikál a nézőkre a képernyőről. Mostanra lettem üzemképes. Szeretnék ezerrel visszajönni! Szeretném, ha nagyon belekerülne Bartha a forgásba, az életbe" - mondta a riportban Rékasi Károly.

A színész 2015 nyarán szenvedett súlyos motorbalesetet, melyben komoly fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést diagnosztizáltak nála az orvosok, és emiatt hosszú hónapokig kórházban ápolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.