Gyász

Újabb tragédia az Omegánál

Öt kollégáját vesztette el az Omega alig több mint két év alatt. Az együttes tagjai nehezen dolgozzák fel a sorozatos tragédiákat.

2017.08.21 17:01ma.hu

Elhunyt az Omega fotósa, Cikkely Lajos. Az együttes saját halottjának tekintette az elhunyt kollégát, állta a temetés költségeit. A tragédia-sorozat két éve kezdődött. A hangmérnökük, Küronya Miklós autóbalesetben hunyt el. Először kómába esett, sokáig reménykedtek, hogy visszatér. Utána vesztették el Somló Tamást, majd alig néhány hétre rá Laux Józsefet. A negyedik halottjuk az egykori EDDA-gitáros hangmérnökük, Gellért Tibor volt, aki közel egy éve hagyta ott a csapatot.

Lajos elvesztése minden tekintetben pótolhatatlan veszteség, gyakorlatilag minden mozdulatunkat dokumentálta. Az emlékére, és tiszteletére készítenek egy kiadványt, az Omega 55. éves jubileumára, szeptember 23-án fog megjelenni.

Sajnos ők is elértek abba a korba, amikor ehhez hozzá kell szokni…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.