Csillagles

Hazaengedhetik a kórházból Törőcsik Marit

A Kossuth-díjas színésznő már nagyon várja, hogy végre hazamehessen.

2017.08.19 08:30ma.hu
Fotó: MTI

A Blikk értesülése szerint a jövő héten akár már újra velemi otthonában pihenhet Törőcsik Mari. Mint ismert, a Kossuth- Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas művésznő, a Nemzet Színésze hónapokkal ezelőtt került a szombathelyi Markusovszky Kórházba, ahol jelenleg a kardiológiai osztályon kezelik és noha lassan, de az egészsége folyamatosan javul.

"Úgy tudom, hogy néhány napon belül hazaengedik Marit Velemre. Nemrég voltam bent nála látogatóban, azt mondta, hogy várja, hogy már hazamehessen" - árulta el egy neve elhallgatását kérő ismerős, akinek szavait a kórház még nem erősítette meg.

Az intézmény korábban megtiltotta, hogy bárki látogassa a művésznőt, akihez egyedül a volt férje, Bodrogi Gyula mehetett be. Az állapotát illetően az volt az utolsó információ, hogy nem eszik eleget, ennélfogva nem is erősödik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.