Sztárgázsi

Emma Stone a világ legjobban fizetett színésznője

Jennifer Lawrence-t taszította le a trónról. A második Jennifer Aniston lett, de Melissa McCarthy, Mila Kunis, Emma Watson, Charlize Theron és Cate Blanchett is ott van az első tízben.

2017.08.17 03:30ma.hu
Fotó: AFP

A Forbes magazin kimutatása szerint az Oscar-díjas Emma Stone lett a világ legjobban fizetett színésznője 2017-ben. A 28 éves Stone, aki februárban a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az aranyszobrocskát, 26 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint. Ezzel megelőzte Jennifer Anistont, aki a legjobban fizetett színésznők listáján a második lett 25,3 millió dollárral.

A listát immár két éve vezető Jennifer Lawrence a harmadik helyre csúszott vissza 24 millió dolláros bevétellel, ami majdnem fele előző évi 46 millió dolláros bevételének.A Forbes

-toplista első tíz helyezettje között van továbbá Melissa McCarthy, Mila Kunis, Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Robert és Amy Adams.

A lista első tíz helyezettje összesen 172,5 millió dollár bevételre tett szert a vizsgált időszakban.

A Forbes adatait a Nielsen, a ComScore, a Box Office Mojo és az IMDB adatbázisaiból, valamint filmipari szakemberekkel készült interjúkból vette.

Tavaly Dwayne Johnson volt a legjobban fizetett színész a Forbes adatai szerint 64,5 millió dolláros bevétellel, ami több mint kétszerese Emma Stone idei eredményének. A legjobban fizetett színész listáját még a héten közzéteszi a magazin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.