Sárkányos

A Trónok harca sztárjával nem áll szóba a postás a csatajelenet óta

A jelek szerint a népszerűségnek is vannak határai.

2017.08.11 12:15ma.hu
Fotó: HBO

Ha valaki még nem látta a Trónok harca legutóbbi részét, de szeretné megnézni, ne olvasson tovább, mert spoiler következik.

A The Spoils of War című epizód gigantikus csatajelenetétől mindenki elájult: Daenerys sárkányai támadásba lendültek, és megmutatták, mire képesek.

A jelenetben főszerepet kapott Ser Bronn is, akinek még a sárkányt is sikerült megsebesítenie a Skorpiónak becézett számszeríjjal. A hetekig tartó forgatást nagyon élvezte a karaktert alakító Jerome Flynn, de utána arra is rájött, hogy nem volt mindenki elragadtatva hőstettétől. "Mióta a csatajelenet lement a tévében, kissé népszerűtlen lettem. A postásom például nem áll szóba velem, mert meglőttem a sárkányt" - mondta a színész, aki azt is elárulta, hogy a Skorpió igazi volt, és tényleg kilőtte a hatalmas nyilat. "Bizonyára ez a legmenőbb fegyver, amivel valaha játszadozhattam" - ismerte el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.