Botrány

Liam Gallagher simán faképnél hagyta a közönségét

Az Oasis volt énekese húsz perc után leviharzott a színpadról a Lollapalooza fesztivál nyitónapján.

2017.08.04 10:10ma.hu

Négy szám után félbeszakította koncertjét Liam Gallagher, az Oasis volt énekese a Lollapalooza fesztivál nyitónapján, csütörtökön este - írja az MTI.

A chicagói rendezvényen Gallaghernek egy órán át kellett volna zenélnie, de húsz perc után minden magyarázat nélkül lejött a színpadról. Később a Twitteren kért bocsánatot, azt írta: "tegnap nehéz koncertem volt, tönkretette a hangomat".

Az előző esti buli a Lollapalooza hivatalos előestje volt a Park West klubban. Itt Gallagher 13 számot adott elő, nagyrészt októberben megjelenő új lemezéről. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.