Zene

Különleges weboldallal emlékezik elhunyt énekesére a Linkin Park

Az oldalon a rajongók posztokkal, fotók és videók megosztásával emlékezhetnek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Chester Benningtonra.

2017.07.24 08:52ma.hu
Fotó: AFP

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a múlt héten öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese.

A tragédia miatt a zenekar az összes idei koncertjét lemondta, nemrég pedig a Twitteren jelentették be, hogy emlékoldalt indítanak barátjuk és zenésztársuk emlékére.



Az oldal elsősorban a gyászoló rajongók számára jött létre, hogy posztokkal, akár fotók és videók megosztásával emlékezhessenek a 41 évesen elhunyt Benningtonra. Mint ismeretes, a fiatalkora óta depresszióval, és drogfüggőséggel küzdő Bennington holttestét csütörtökön találták meg kaliforniai otthonában. Az énekes felakasztotta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.