A nyár dala

Malajziában betiltották a Despacitót

Luis Fonsi, Daddy Yankee és Justin Bieber közös dala, a Despacito hat hónappal a megjelenése után már 4,6 milliárd online lejátszásnál tart, és ezzela valaha volt legtöbbet streamelt szám lett.

2017.07.20 13:41ma.hu

Itthon már elkészült a dal magyar változata is, Jolly előadásában, ami szintén komoly nézettséget hozott a YouTube-on, de szerveztek már olyat bulit is, ahol csak ezt a számot játszották egész éjszaka, sőt az egyik cukrászda még a Despacito nevű fagyit is megalkotta - írja a 24.hu.

Persze, az őrület nem csak nálunk tombol: a világ legtöbb országában elképesztően népszerű a nyár slágere. Malajziában most mégis betiltották:az ország 44 rádióállomása közül egyetlen egyen sem hallható a szám, miután konzervatív muszlim csoportok kifogásolták a dalszöveg szexuális tartalmát.

Malajzia kommunikációs minisztere, Salleh Said Keruak közleményében arra kérte a rádiókat, hogy alkalmazkodjanak a helyi normákhoz és vegyék le a játszási listákból a dalt. A rajongók persze háborognak, de nem sokra mennek vele.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.