Film

Tarantino a hírhedt Manson családról forgathatja a következő filmjét

A gyilkos szekta a hatvanas, hetvenes években számos gyilkosságot követett el, ők ölték meg Roman Polanski feleségét is.

2017.07.12 09:54ma.hu
Fotó: AFP

A Hollywood Reporter szerint Quentin Tarantino Charles Mansonról és gyilkos szektájáról forgathatja a következő filmjét. Az Aljas nyolcas óta nagy a csend a kultrendező körül, eddig semmi hír nem volt arról, min dolgozhat. Pedig a lap úgy tudja, hogy már majdnem el is készült egy új forgatókönyvvel, ami a 60-as, 70-es évek brutális gyilkosságsorozatát dolgozná fel.

Mansonék ölték meg Sharon Tate-et, Roman Polanski feleségét is, aki ráadásul várandós volt. A lap forrásai szerint ez a teljes amerikai közvéleményt sokkoló merénylet lehet majd a cselekmény egyik központja.

Ha ez tényleg így van, akkor ez lesz Tarantino első olyan filmje, amelyik igaz történeten alapszik. Persze, az még mindig kérdés, hogy nem csavar-e majd egy jó nagyot a történteken, hogy ebből is csináljon egy véres bosszúthrillert.

A forgatást állítólag jövő nyáron kezdik, és Brad Pitt, illetve Jennifer Lawrence neve is felmerült a készülő filmmel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.