Sztárhírek

A Bosszúállók sztárja mindkét kezét eltörte egy forgatáson

Az Oscar-jelölt Jeremy Renner azt mondja, a baleset ellenére minden feladatát el tudja látni.

2017.07.10 13:20ma.hu

A 46 éves Jeremy Renner éppen a Tag című vígjátékon dolgozik, ám a forgatás nem várt nehézségek elé állította. Az Oscar-díjra is jelölt színész ugyanis mindkét kezét eltörte, így most a bal csuklója és a jobb könyöke is sínben van.

A Bosszúállók sztárja azt mondja, hogy mindez nem akadályozza a munkájában, csupán néhány apróság akad a mindennapjai során, ami nehezére esik, de azon van, hogy az Avengers következő részére már összeszedje magát.

"Mindez nem fogja befolyásolni a munkámat. Csupán arra van hatással, hogy hogyan öltözök fel reggel. A cipőmet például nem tudom megkötni, de ezen kívül minden megy. Semmilyen teendőmben nem fog megállítani. Gyorsan gyógyulok és mindent megteszek azért, hogy még gyorsabb legyen ez a folyamat. Rendbe jövök, mire a Bosszúállók újra elkezdődne" - nyilatkozta a Mirrornak Renner.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.