Tévé

Elindult az RTL új csatornája

Az RTL Goldon a cégcsoport saját gyártású műsorait láthatják a nézők.

2017.07.04 08:54ma.hu
Fotó: RTL Klub

Megüresedett egy csatorna a Film+2 helyén, az RTL csatornát indított saját gyártású műsorainak - írja a 24.hu.

Az RTL Group RTL Gold elnevezésű csatornáján 2017. július 3-án kezdték a sugárzást. A nézők olyan műsorokra számíthatnak az új csatornán, mint a Mónika Show, a Legyen Ön is Milliomos!, a Balázs Show, vagy a A széf. Főként az RTL Klub régi produkcióit láthatjuk viszont, addig legalábbis mindenképpen, amíg népszerűvé nem válnak az új műsorok is: mint a Nádai Anikó vezette Anikó #show.

Nádai  új talkshowjához komoly reményeket fűz a csatorna. A beszélgetős műsor alaptematikája szerint civil vendégekkel beszélget a műsorvezető aktuális társadalmi, és mindenki életében felbukkanó, hétköznapi kérdésekről. Első vendégeinek egyike például egy transzszexuális férfi.

Már korábban is érkeztek hírek arról, hogy Nádai önálló műsort kap valamelyik kereskedelmi csatornán, az RTL Gold azonban a végsőkig titokban tartotta, hogy végül saját gyártású talksowjának háziasszonya lesz az egykori VV villalakó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.