Sztárhírek

Agresszív tinédzserek terrorizálják Susan Boyle-t

Rendőri biztosítást  kellett kérni az Asperger-szindrómás énekesnő mellé.

2017.06.25 17:48ma.hu
Fotó: AFP

Egy nagyjából 15 fős, suhancokból álló társaság terrorizálja a Britain's Got Talenttel híressé váló, Asperger-szindrómás énkesnőt, Susn Boyle-t szülővárosában, a West Lothian-i Blackburnben - írja a Telegraph.

A fiatalok az 56 éves sztár szóvivője szerint rendszeresen zaklatják Boyle-t: enyhébb esetekben csak beszólnak neki, de az is előfordult, hogy kővel dobálták meg az autóját, vagy egy meggyújtott papírlapot dobtak az arcába. 

A szóvivő szerint annyira tarthatatlanná vált a helyzet, hogy rendőri biztosítást kellett kérniük az énekesnő mellé, hogy garantálják a biztonságát. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.