Programajánló

Megnyílik a Fegyvertár kiállítás a Hadtörténeti Múzeumban

A Hadtörténeti Múzeum a Fegyvertörténeti Látványraktár megnyitásával várja a látogatókat szombaton, a múzeumok éjszakáján.

2017.06.23 01:30MTI

Közleményük szerint a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum új fegyvertörténeti tárlata a magyar katona fegyverzetét mutatja be a honfoglalástól kezdve a közelmúltig, az összetett reflexíjtól a modern géppuskákig, gépkarabélyokig, géppisztolyokig.

A múzeum előtt elhelyezett sátrakban való regisztrálást követően, 19 óra 30 perctől, negyed óránként induló 25 fős csoportokban tárlatvezetéssel lesz látogatható a kiállítás. Az utolsó szakmai vezetés éjfélkor indul - tették hozzá.

Június 24-én Budapesten tizenötödik, vidéken tizenharmadik alkalommal rendezik meg a múzeumok éjszakáját. Az év leghosszabb napjához, Szent Ivánhoz közel eső szombaton országszerte mintegy 380 intézmény 2100 programmal várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.