Sztárhírek

Jordán Tamást az intenzív osztályon kezelik

A színész a POSZT-on szenvedett balesetet. Látogatókat sem fogadhat.

2017.06.20 10:08ma.hu
Fotó: MTI

Jordán Tamásnak balesete volt a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT). Elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe. A színészt jelenleg intenzív osztályon kezelik.

A Blikk szerint az lehetett a baj, hogy Jordán kevés folyadékot ivott, ezért leesett a vércukorszintje. A direktort a mentők a pécsi kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. "Az intenzív osztályon vagyok, ezért egyáltalán nem fogadhatok látogatókat. Nincs fájdalmam, szerencsére nem fáj a fejem. Ugyanakkor nagyon gyenge vagyok még, most az a legfontosabb, hogy visszanyerjem az erőmet" - mondta Jordán a Blikknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.