Sztárhírek

Tahi Tóth László a szenvedés helyett inkább az eutanáziát választaná

A komoly agyműtéten átesett színész inkább lemondana az életéről, mint hogy a szerettei terhére legyen.

2017.06.16 08:31ma.hu
Fotó: MTI

Tahi Tóth László február elején komoly agyműtéten esett át, hosszú ideig hónapig kórházban ápolták. Május óta már otthon lábadozik, egyre jobban érzi magát és ha minden jól megy, lassan a színházba is visszatérhet.

A színész a BEST magazinnak beszélt az állapotáról, és arról, hogy akkor fogalmazódott meg benne, hogy inkább gyorsan meghalna, minthogy a szerettei terhére legyen, amikor az édesanyját ápolta.

"Azt hittem, én nem fogom tudni végig csinálni ezt anyámmal, de aztán megtanultam. (...) Egyébként én pártolnám az eutanáziát, ha például én lennék gyógyíthatatlan beteg, hogy megkönnyítsem a családom, a hozzám közelállók életét, hogy ne legyek a terhükre, ezt választanám" - mondta a lapnak Tahi Tóth.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.