Filmajánló

A kalózok vittek mindent az észak-amerikai mozikban

Könnyű győzelem volt: A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja behajózott az észak-amerikai mozikba a hétvégén, és meghódította a kasszasikerlistát.

2017.05.28 19:08MTI

A kalózos film ötödik epizódjára péntektől vasárnapig 62,2 millió dollárért (17,1 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A hétfői ünnepnappal együtt azonban a Johnny Depp főszerepelésével forgatott kalandfilm a becslések szerint 76,6 millió dollárra (21 milliárd forintra) növeli premierhétvégi bevételét.

Közben a Baywatch című, 90-es évekbeli tévésorozat alapján forgatott film csöndben elsüllyedt: mindössze 18,1 millió dollárért (ötmilliárd forintért) adták el rá a jegyeket az Egyesült Államokban és Kanadában. Még a negyedik hete játszott A galaxis őrzői vol. 2. is jobban teljesített, 19,9 millió dolláros (5,5 milliárd forintos) hétvégi bevételével.

Az első öt kasszasikerlistás közé az Alien: Covenant és a Minden, minden jutott még be 10,5 millió dollár (2,9 milliárd forint) és 6,2 millió dollár (1,7 milliárd forint) jegyeladással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.