Programajánló

Több mint tizenötezer érdeklődőt várnak a Savaria Sörfesztiválra

Három hatalmas sátrat húznak fel a Ferences-kert udvarán, az egyik kifejezett bulisátor, a másik ír sátor, a harmadik pedig DJ sátor lesz.

2017.05.27 21:22MTI

Több mint 15 ezer érdeklődőt várnak a szervezők június 15-18. között Szombathelyre, a II. Savaria Sörfesztiválra, amelynek idén Írország lesz a kiemelt vendége - közölte az MTI-vel Gál Sándor, az eseményt rendező ŐrvidékHáz igazgatóhelyettese.

Tájékoztatása szerint három hatalmas sátrat húznak fel a Ferences-kert udvarán, az egyik kifejezett bulisátor, a másik ír sátor, a harmadik pedig DJ sátor lesz.

Hozzátette: június 16-án, pénteken kapcsolódnak a városban ezen a napon hagyományosan zajló Bloomsday programjához és a helyszínre várják az ír nagykövetet is.

Június 17-én szombaton 17 fúvószenekar részvételével fúvószenekari találkozót is rendeznek, de a négy nap alatt számos helyi és országos hírű előadó fellép a fesztiválon, köztük a Meggie's Crew, Holdosi Attila és barátai, Charlie, az Albatros, a Smoking Frog, az Art Fusion, a Mokka Tribute, a Clap4What, valamint kétszer is élő koncertet ad a Greenfields együttes - sorolta.

Hozzáfűzte: akik másfajta stílust kedvelnek, azoknak kellemes percekkel szolgálhat például június 17-én, szombaton a Takser Spatzen sramlizenekar.

Gál Sándor kitért arra: a II. Savaria Sörfesztiválon több hazai sörgyártó és forgalmazó 25 féle sörét kóstolhatják az érdeklődők, akiket természetesen más gasztronómiai élményekkel is várnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.