Manchesteri robbantás

Nem tér vissza a színpadra Ariana Grande a terrortámadás után

Az amerikai popénekes hétfő esti fellépése végén elkövetett terrortámadásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek a Manchester Arénában.

2017.05.25 12:12MTI

Ariana Grande felfüggesztette Dangerous Woman című világ körüli turnéját és számos európai koncertjét lemondta szerdán a manchesteri tragédiára hivatkozva.

Az amerikai popénekes hétfő esti fellépése végén elkövetett terrortámadásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek a Manchester Arénában. Az énekesnő csütörtöki és pénteki londoni koncertje elmarad, továbbá június 5-ig meghirdetett belga, lengyel, német és svájci fellépéseit is lemondta. A sztár menedzsmentje közölte, hogy a jegyek árát visszatérítik.

Grande június 7-én Párizsban folytatja a turnézást, majd több európai nagyvárosba is ellátogat, mielőtt Dél-Amerikában, Ázsiában és további helyszíneken lépne fel. Grande a terrortámadást követően hazautazott családjához, a floridai Boca Ratonba. A tragédia után Twitter-üzenetben írta meg, hogy teljesen “összetört” és “nincsenek szavai” a történtekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.