Terrorizmus

Manchesteri robbantás - Lemondta liverpooli koncertjét a Take That

Lemondta kedd estére tervezett liverpooli koncertjét a Take That a hétfő esti manchesteri robbantás áldozatai iránti tiszteletből.

2017.05.24 02:30MTI

Az Ariana Grande amerikai popénekes hétfő esti fellépése után elkövetett terrortámadásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek a Manchester Arénában.

A Take That, mely az elmúlt héten ugyanezen a helyszínen adott koncertet, az áldozatok és családjuk iránti tiszteletből mondta le a fellépést. "Gondolataink és imáink veletek vannak" - olvasható a zenekar közleményében.

A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta zenekarnak a hét további részében három fellépése lenne a manchesteri arénában, egyelőre nem közölték, megtartják-e azokat a koncerteket - írta a BBC hírportálja.

A hétfői tragédia miatt Nagy-Britannia több helyszínén felülvizsgálják a biztonsági intézkedéseket. A londoni O2 aréna, ahol a tervek szerint csütörtökön és pénteken is fellép Ariana Grande, közölte: fokozták a biztonsági ellenőrzéseket. Arról nincsen információ, az énekesnő folytatja-e európai turnéját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.