38 éves volt

Meghalt Selmeczi Borbála, a Duna TV volt műsorvezetője

Évekig vezette a Duna Televízió Dunáról fúj a szél című műsorát, amelyben népdalokat tanított a képernyőn keresztül. 38 éves volt.

2017.05.23 14:27ma.hu
Forrás : színház.hu

Selmeczi György lánya a Kolozsvári Magyar Opera munkatársaként tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

"A Kolozsvári Magyar Opera társulata fájdalommal értesült kollégájuk, Selmeczi Borbála elhunytáról." Selmeczi Borbála évekig vezette a Duna Televízió Dunáról fúj a szél című műsorát, amelyben népdalokat tanított a képernyőn keresztül - írják a Színház.hu oldalon.

"A Duna Televízió és a Bartók Rádió zenei szerkesztőjeként folyamatosan műsoron tartotta a Kolozsvári Magyar Operáról szóló eseményeket. Szívügye volt a kolozsvári, erdélyi magyar zenei élet értékeinek a népszerűsítése. Odaadása, kitartása, az utolsó percekig töretlen életigenlése mindannyiunk számára példaértékű. Emlékét közösen őrizzük” – írják róla kollégái.

38 éves volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.