Film

Készül a Mamma Mia! folytatása

A Mamma Mia: Here We Go Again című filmben Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard és Colin Firth is feltűnik majd.

2017.05.21 16:35MTI
Fotó: Uiversal Pictures

Tíz évvel a nagy sikerű Mamma Mia! című zenés film bemutatása után mozikba kerül a folytatás is - számolt be róla vasárnap a BBC News.

A Mamma Mia: Here We Go Again című produkcióban Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard és Colin Firth is újra feltűnik majd a régi szerepében.

A Universal stúdió 2018 júliusára tervezi a premiert.

A folytatásban, amelyet a brit Ol Parkes (a Keleti nyugalom - Marigold Hotel forgatókönyvírója) forgat, ismét az ABBA slágerei hallhatók majd. Az együttes tagjai, Benny Andersson és Björn Ulvaeus executive producerként jegyzik a filmet. br>
A 2008-ban bemutatott Mamma Mia! a kritika vegyes fogadtatása ellenére nagy kasszasiker lett: világszerte 600 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők. Költségvetése tizenkétszeresét kereste meg a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.