Sztárhírek

Így búcsúzott Vastag Csaba a Nagy Duettől

Ábrahám Edit és Vastag Csaba mulatós különszámmal készült utolsó fellépésére.

2017.05.15 08:02ma.hu
hirdetés
Fotó: MTI

Ábrahám Edit és Vastag Csaba vasárnap este kiesett a Nagy Duettből. Az adás után az énekes a Facebookon búcsúzott el a rajongóitól.

"Köszönjük , hogy velünk voltatok :) Nagyon büszke vagyok Editre, sokat dolgoztunk, hogy hétvégénként Örömet szerezzünk Nektek. Találkozunk nyáron a koncerteken :) Közhelyek nélkül: Szeretlek Titeket" - írta.

A páros az utolsó adásra mulatós különszámmal készült, de sajnos ez sem volt elég, hogy benntartsa őket a műsorban.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés

Digitális Messiás: gondolatőrség születetőben - avagy addig olvass a jövőben, amíg szabad...

A hetente 300-400 ezer Facebook-követővel rendelkező K.T. Zelenayt fenyegették már meg halálosan Jézus második élete című könyvéért, vajon most mire számíthat?

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.