Gyász

Kiderült, miért halt meg Robert Miles

A zenész mindössze 47 éves volt.

2017.05.11 15:48ma.hu

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, negyvenhét éves korában meghalt Robert Concina olasz trance-producer és rádiós, akit a világ Robert Miles-ként ismert meg a 90-es években. A halál pontos okát akkor még nem közölték.

A Robert  Miles alapította ibizai rádióállomás, az Open Lab mondta be a hírt csütörtökön, miszerint Miles 9 hónapig küzdött a rákkal és áttéteivel.

Miles első, Dreamland című nagylemezén hallható Children című száma az évtized egyik ikonikus elektronikus slágerévé vált, és tizenkét országban is a zenei toplista élére került. A hatalmas siker után azonban háttérbe vonult, alkotott, és többek közt egy kalózrádiót is alapított.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.