Sztárhírek

Michael Jackson lánya újabb tévésorozatban tűnik fel

Paris Jackson szerepet kapott az Amazon új krimivígjátékában. A sorozatban Charlize Theron is szerepelni fog.

2017.05.03 22:30MTI
Fotó: AFP

Paris Jackson, Michael Jackson lánya az Amazon Stúdióban készülő krimivígjátékban kapta meg első játékfilmszerepét - számoltak be róla hollywoodi források. Paris Jackson a televízióban már megmutatta színészi képességeit: tavaly a Fox zenés drámasorozatában, a Starban láthatták a nézők a képernyőn.

Az Amazonnál készülő, még cím nélküli produkciót Nash Edgerton rendezi. A film főszereplője David Oyelowo, aki egy mexikói drogüzletbe keveredő amerikai üzletembert alakít. A férfi kutyaszorítóba kerül: a drogbárók, nemzetközi zsoldosok és az FBI is a nyomába ered.

A szereposztásban Paris Jackson mellett Edgerton fivére, Joel, valamint Charlize Theron, Amanda Seyfried, Thandie Newton és Sharlto Copley neve is olvasható.

A forgatókönyvet Anthony Tambakis és Matt Stone írta, a producerek között van Edgerton, Theron, Rebecca Yeldham, Anthony Tambakis, Beth Kono és A.J. Dix.

A Jackson lány a The Hollywood Reporter szerint egy húszéves, vagány nő, Nelly szerepét kapta a fekete komédiában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.