Programajánló

Sziget - A Chainsmokers is fellép a fesztiválon

Az aktuális nemzetközi elektronikus-popzenei színtér egyik legsikeresebb szereplője, a Chainsmokers is koncertet ad az idei Sziget fesztiválon.

2017.05.03 01:30MTI

A Chainsmokers debütáló albuma, a Memories... Do Not Open alig egy hónapja jelent meg és rögtön 62 országban, köztük az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, Spanyolországban és Oroszországban az első helyen nyitott az iTunes-listán. A csapat több mint negyven állomásos turnéja keretében lép fel a Sziget fesztiválon, amelyet augusztus 9. és 16. között rendeznek.

A közelmúltban a legjobb dance felvétel kategóriában a Don't Let Me Down című számért Grammy-díjjal jutalmazott amerikai dj-duó, Alex Pall és Drew Taggart lemezén olyan slágerek szerepelnek, mint a Coldplay tagjaival közösen rögzített Something Just Like This vagy a Paris, amely már csaknem 300 millió kattintást számlál a legnépszerűbb videomegosztó oldalon.

A Chainsmokers albumának megírásában és feléneklésében olyan ismert előadók vettek részt, mint Emily Warren, Jhene Aiko, Louane, a Florida Georgia Line, valamint a már említett Coldplay.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.