Sztárhírek

Lórán Lenkét két hónap után kiengedték az intenzívről

Nem tudni, miért került kórházba az idén kilencvenéves színésznő.

2017.04.25 10:35ma.hu

Lórán Lenkét végre kiengedték az intenzív osztályról, de továbbra is kórházban marad - írja a Blikk.

Az idén kilencvenéves színésznő több mint két hónapja került kórházba. Hogy pontosan miért, azt nem tudni, színésztársai is csak annyit tudnak, hogy egy tervezett operációra, a saját lábán vonult be - ám mostanáig sem engedték haza.

"Nagyon aggódtunk, de örülünk a jó hírnek, reméljük, a születésnapja alkalmából fel is köszönthetjük majd Lencsikét"- mondta a napilapnak a színésznő egyik barátja. Lorán fia azonban nem szeretett volna nyilatkozni édesanyja állapotáról. "Köszönöm az érdeklődést, de nem mondhatok semmit édesanyámról" - jelentette ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.