Sztárhírek

Elton John súlyos beteg, a koncertjeit is le kellett mondania

A világsztárt intenzív osztályon is kezelték egy "ártalmas és ritka" bakteriális fertőzés miatt.

2017.04.25 09:40ma.hu
Fotó: AFP

Elton John hétfőn éjjel súlyos betegségre hivatkozva lemondta áprilisi és májusi koncertjeit.

A 70 éves brit világsztár nem lép fel The Million Dollar Piano (A millió dolláros zongora) című showjával Las Vegasban és Kaliforniában egy "ártalmas és ritka bakteriális fertőzés" miatt. A menedzsment közlése szerint a zenész "hosszabb időt" töltött kórházban, ahonnan csak két napja engedték haza.

A brit művész Dél-Amerikában turnézott, Chiléből április 10-én már nagyon betegen repült vissza Londonba, ahol két napig intenzív osztályon is kezelték. Orvosai szerint pihennie kell.

A menedzsment közleménye arra nem tér ki, hogy pontosan milyen fertőzés támadta meg Elton John szervezetét, úgy fogalmaznak, hogy a betegség "ritka és akár halálos" is lehet. Az orvosok ugyanakkor bíznak Elton John teljes felépülésében. A művész a tervek szerint június elején térhet vissza a színpadra Nagy-Britanniában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.