Programajánló

Friss kedvencek és premierek a Corvin moziéjszakán

Április 22-én délutántól egészen másnap hajnalig, hat teremben folyamatosan forognak a legújabb filmek, és néhány premier is lesz a Corvin moziéjszaka elnevezésű programon.

2017.04.15 03:30MTI

A szervezők közlése szerint az idei műsorban a premierek között látható lesz az egyik legújabb amerikai horror-szenzáció, a Tűnj el!, Jonás Cuaróntól pedig a Desierto - Az Ördög országútja című thrillert lehet megtekinteni Gael García Bernal és Jeffrey Dean Morgan főszereplésével.

Az Oscar-díjas filmek közül a Kaliforniai álmot és az Érkezést is vetítik, de látható lesz a Tékasztorik, A szépség és a szörnyeteg, a John Wick 2, A martfűi rém és a Halálos iramban 8 is.

A mozi pénztáraiban már kaphatók a karszalagok, amelyek korlátlan számú film megtekintésére jogosítanak fel az éjszaka során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.