Film

Elképesztően vagány a Thor 3 első előzetese

Ha a film fele annyira izgalmas lesz, mint a kedvcsináló, kihagyhatatlan trilógiazáró elé nézünk.

2017.04.10 16:16ma.hu
Fotó: Marvel

A Marvel váratlanul kiadta a Thor: Ragnarok teaser trailerjét. A harmadik Thor-mozi már az utómunkálatoknál tart, és a kedvcsináló alapján igencsak izgalmasnak ígérkezik.

F trilógia záróepizódjában az asgardi félistent játszó Chris Hemsworth mellett a Lokit játszó Tom Hiddleston is visszatér, az új mellékszereplők között pedig olyan kiválóságok tűnnek fel, mint az Oscar-díjas Cate Blanchett, Tessa Thompson és Jeff Goldblum.

A Marvell korábban már kiszivárogtatta, hogy Blanchett Helát, a titokzatos és hipererős főgonoszt, Goldblum a legendás Nagymestert, Thompson pedig a klasszikus képregény-karaktert, Valkűrt alakítja.

A filmben Karl Urban is felbukkan majd, rá a Skurge nevű baltás asgardi gonosztevő szerepét osztották.

A Taika Waititi rendezte szuperhősmozi november 3-án mutatkozik be az amerikai mozikban.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.