Sztárhírek

Stohl otthagyja a Vígszínházat

Olyan feladatokkal keresték meg, amelyeket szívesen elvállalt volna, de a társulati tagsága miatt nem tehette.

2017.03.22 12:44ma.hu
Fotó: MTI

Stohl András távozik a Vígszínháztól - írja a Blikk. A színész azért hagyja ott a neves budapesti teátrumot, mert rengeteg olyan izgalmas felkérést kapott, amit a társulati tagság miatt nem tudott elvállalni.

"András nagyon szeret a Vígszínházban dolgozni, fantasztikus szerepeket kapott, azonban egyre több feladattal is megkeresték kívülről, más színházaktól, ezek a kihívások pedig érdekelték. Néha kifejezetten problémás volt az egyeztetés a Víggel, leginkább más színházak ese­tében okozott kellemetlenséget" - árulta el a lap informátora.

A színész egyelőre nem tudja, hogy végleg vagy csak átmenetileg szál ki a társulat életéből, de az biztos, hogy egy ideig más dolgokra szeretne koncentrálni.

"Magam sem tudom még pontosan, hogy fizetés nélküli szabadságra megyek, vagy szabadúszó leszek ettől az évtől. Nyáron egy olyan munkába vágok bele, amilyennel eddig még nem foglalkoztam, és ezt nem fogom tudni összeegyeztetni a színházzal. Még nem sikerült megegyeznem a színházzal, hogy társulati tagságom hogyan alakuljon a továbbiakban" - nyilatkozta Stohl.

A színész 2013-ban csatlakozott a Víg csapatához, miután a Nemzeti Színházban Alföldi Róbert leváltása után már nem látta a jövőjét. Ekkor "csapott le" a népszerű sztárra Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója, aki sorra adta a főszerepeket a Jászai Mari-díjas színésznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.