Gyász

Eszenyi Enikő megható videókkal emlékezett meg Kaszás Attiláról

Eszenyi Enikő 18 évig volt Kaszás Attila felesége.

2017.03.19 18:59ma.hu

Tíz éve, hogy Kaszás Attila 47 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. Volt felesége, Eszenyi Enikő szívszorító videóval emlékezett meg róla.

Kaszás Attila halála megrázta az egész színésztársadalmat és az egész országot is. 2007 március 19-én, a Tizenkét dühös ember című darab kezdete előtt összesett, agyvérzést kapott. A mentőben újraélesztették, négy napig kómában volt, Életét az agyműtét sem tudta megmenteni, március 23-án elhunyt.

Eszenyi Enikő 18 évig volt Kaszás Attila első felesége, 2001-ben váltak el, de válásuk után is nagyon jó kapcsolatban maradtak. A színésznő egy megható videókkal emlékezett meg volt férjéről.

"Nagyon hiányzol, Atikám!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.