Filmajánló

Ed Sheeran megjelenik a Trónok harca új évadában

Benioff és Weiss évek óta próbálta megnyerni Sheerant, hogy jelenjen meg a sorozatban. Eredetileg már a harmadik évadra tervezték feltűnését.

2017.03.15 06:22MTI

Ed Sheeran megjelenik a Trónok harca hetedik évadában - közölte hétfőn a Los Angeles Times.

A brit sztárzenész szerepléséről szóló hírt a sorozat két executive producere, David Benioff és D.B. Weiss hozta nyilvánosságra vasárnap, a SXSW (South by Southwest) fesztiválon. Az nem derült ki, hogy milyen szerepet szánnak az énekesnek, de az indok igen: meglepetést akartak szerezni Maisie Williamsnek, aki a Stark család egyik lányát alakítja a szériában.

Benioff és Weiss évek óta próbálta megnyerni Sheerant, hogy jelenjen meg a sorozatban. Eredetileg már a harmadik évadra tervezték feltűnését.

A Trónok harcában korábban már szerepeltek zenészek, köztük az izlandi Sigur Ros és az Of Monsters and Men. Elképzelhető, hogy Sheeran hozzájuk hasonlóan háttérzenészt alakíthat majd a sorozatban.

A Trónok harcának hetedik évadát július 16-tól láthatják az észak-amerikai HBO-nézők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.