Gyász

Három hónappal halála után, Anyák napján temethetik el George Michaelt

Csak néhány napja derült ki, hogy a világsztár természetes halált halt.

2017.03.12 16:46ma.hu
Fotó: AFP

Csak három hónappal a halála után temethetik el George Michaelt - írja a Daila Mail. Az énekes 53 éves korában, karácsony másnapján hunyt el. Halála után néhány nappal elkészült a boncolás, de eredményt nem hozott, így a rendőrség tovább folytatta a nyomozást. Csupán néhány napja, a részletes toxikológiai vizsgálatok után derült ki, hogy a zenész természetes halált halt: az Oxfordshire-i vezető halottkém szerint szívizomgyulladás és az elzsírosodott mája vitte el.

Most, a hivatalos procedúra végeztével, a család végre elkezdheti szervezni a temetést. A sztárt az észak-londoni Highgate temetőben helyezik örök nyugalomra, édesanyja, Lesley Angold mellé, aki 1997-ben, 60 éves korában hunyt el.

George Michael és édesanyja között rendkívül szoros volt a viszony. A temetés pontos időpontja még nem dőlt el, de a család elképzelése az, hogy Anyák napján - március 26-án - vagy egy ahhoz közeli időpontban tartják meg a szertartást.



Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.