Ekkora trollkodásra még nem volt példa a médiában

Kamu Ryan Gosling vette át a díjat a filmfesztiválon - videó!

Colin Farrell, Nicole Kidman, Geraldine Chaplin és Jane Fonda is döbbenten néze az eseményeket.

2017.03.09 10:09ma.hu

A Berlinale mellett az egyik legnagyobb filmes esemény Németországban a Goldene Kamera díj köré szerveződő gála, amelyet idén 51. alkalommal tartottak. Minden évben nagy nevek is jelen vannak a díjkiosztón, idén Colin Farrell, Nicole Kidman, Geraldine Chaplin és Jane Fonda is ott ült a nézőtéren.

Azonban hamar elképedtek, miután a műsorvezető felkonferálta Ryan Goslingot, hogy átvegyen egy díjat, ám a színpadon egy, Ryan Goslingra annyira nem is hasonlító férfi jelent meg, mondott 2 mondatot és elhagyta a helyiséget.

Volt, aki döbbenten ült, volt, aki kínjában már nevetni kezdett, a műsorvezető és a háttérben a műsorkészítők is rájöttek közben, hogy valami nagyon nem stimmel, de csak annyit mondattak vele: "ilyen egy élő adás".

A férfit valójában Ludwig Lehnernek hívják, Hamburgban szakács, az, hogy Ryan Goslingként léphetett fel egy ilyen gála színpadán, egy médiahacknek köszönhető.

A gálát egy Németországban jól ismert komikus duó, Joko Winterscheidt és Klaas Heufer-Umlauf trollkodta meg, előre kitervelten. Szándékosan kerestek egy Gosling-hasonmást, alapítottak hozzá egy kamuügynökséget, és felajánlották a szervezőknek, ha adnak valami díjat, megkapják "Ryan Goslingot".

A szervezők szerencsétlenségükre belementek, a szakács simán besétált a backstage-be, majd fel a színpadra, ahol megköszönte a díjat Jokónak és Klaasnak, majd hátat fordított a közönségnek és lelépett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.