Sztárhírek

Pápai Joci már 13 éve nem alszik együtt a feleségével

A Dal 2017 nyertese keményen dolgozik. Az asszony a gyerekekkel alszik, hogy férje nyugodtan pihenhessen.

2017.02.23 12:19ma.hu
Fotó: MTI

Pápai Joci már 13 éve nem alszik együtt a feleségével - írja a Story magazin A Dal 2017 nyertesének most minden idejét elviszi az Eurovíziós Dalfesztiválra való felkészülés, de már hosszú évek óta keményen dolgozik - ez az oka annak is, hogy ő és a felesége külön ágyban alszanak.

"Mióta megszülettek a gyerekek, nem alszunk együtt a feleségemmel. Lehet, hogy már nem is tudnám megszokni, hogy éjszaka mellettem fekszik. Ő a kicsikkel aludt, engem pedig hagyott a másik szobában pihenni, aztán az életritmusunk is más" - mondta az énekes.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.