Film

Jön az új Terminátor-mozi?

James Cameron még egy részt forgatna a legendás franchiseból.

2017.01.21 15:31ma.hu
Fotó: AFP

A Deadline híre szerint James Cameron újabb Terminátor-filmet forgatna. A rendező nemrég úgy döntött, visszavásárolja a franchise jogait, hogy egy mozi erejéig újra feltámassza a legendás halálosztót - és egyúttal le is zárja a sorozatot.

A lap úgy tudja, a rendező-producer azért vásárolta vissza a jogokat, mert nem bírta nézni, mit művelnek kedvenc karakterével; mi tagadás, az újabb folytatások - különösen a kivételesen pocsék 2015-ös Terminator: Genisys - már tényleg nem voltak méltók az 1984-es eredetihez.

A Deadline azt írta, hogy Cameron már az új film rendezőjét is kiválasztotta: ha minden igaz, a Deadpoolt is jegyző Tim Miller irányíthatja majd a forgatásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.