Férjhez megy... de kihez?

A Szívek szállodájának 7. évada végre DVD-n!

"Még a hetedik évadban is sikerül megőrzi a drámai fordulatok frissességét, miközben a szereplők között csak úgy vibrál a levegő" - decembertől kapható!

2008.11.18 15:54ma.hu

Húsz év egyedülálló anyaság és rengeteg "Mr. Nem Éppen Tökéletes" után, miután álmai menyasszonyi ruhája sokáig csak a szekrényben lógott, Lorelai mégis férjhez megy!

Igen ám, de kihez?

A válasz egyike annak a sok várva-várt fordulatnak, melyeket e22 epizódban izgulhatunk végig.

A Gilmore-univerzum, melyben egy anya, a lánya és a város ahol élnek világszerte számtalan rajongó szívébe lopta be magát, utolsó fejezetéhez érkezett.

Készülj, hogy lépést tudj tartani a szélsebes Gilmore-dumákkal - a szíved közben úgyis teszi majd a maga dolgát. Stars Hollow-tól Párizsig, Lorelai esküvőjétől Rory diplomaosztójáig, a kezdetektől egészen a legvégéig... a 7. évad csak Rád vár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.