82 éves volt

Elhunyt Jászai László színművész

Életének 82. évében péntek hajnalban elhunyt id. Jászai László Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével kitüntetett színművész.

2016.12.09 13:12MTI
id. Jászai László (Fotó: Újszínház)

Jászai László 1957-ben szerzett diplomát. Pályafutása alatt számtalan színházi szerepben és filmben láthatta a közönség, tagja volt többek között a győri Kisfaludy Színháznak, a Szegedi Nemzeti Színháznak és a debreceni Csokonai Színháznak, valamint a veszprémi Petőfi Színháznak.

A színművészt, aki 1991-ig lépett színpadra, több mint 200 szerepben láthatta a közönség - írta közleményében az Újszínház.

Temetéséről a család később intézkedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.