Film

Jimmy Kimmel fogja vezetni az Oscar-gálát

A díjátadót február 26-án rendezik a Los Angeles-i Dolby Színházban.

2016.12.05 21:18MTI
Fotó: Europress

Jimmy Kimmel lesz a 2107-es Oscar-gála házigazdája - jelentették be hétfőn Hollywoodban. Ez lesz az első alkalom, hogy a népszerű amerikai talk show-házigazda vezeti a díjátadó ceremóniát, amelyet február 26-án rendeznek meg a Los Angeles-i Dolby Színházban.

A 49 éves Kimmel korábban bevált az Amerikai Zenei Díjak átadásának műsorvezetőjeként és kétszer - 2012-ben, valamint 2016-ban - az Emmy-díjátadót is levezényelte.

Az Oscar-gála műsorvezetői között szerepelt már Ellen DeGeneres, Seth MacFarlane, Whoopi Goldberg és Neil Patrick Harris is. Tavaly Chris Rock volt a szórakoztató gálaest házigazdája.

Az Oscar-ceremóniát ezúttal producerként Michael De Luca és Jennifer Todd jegyzi, akik már novemberben megemlítették, hogy Kimmel is szóba jöhet a műsor házigazdájának szerepére - emlékeztetett a Variety.com.

Az Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia 89. díjátadó gálaestjét Amerikában az ABC tévécsatorna közvetíti, világszerte több mint kétszáz televízió is sugározza élőben.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.