Programajánló

Budapesten lép színpadra januárban a MozART Group

A Budapesti Kongresszusi Központban lép színpadra január 4-én a négy lengyel zenészből álló MozART Group.

2016.11.20 22:30MTI

A komolyzene humoros oldalát bemutató előadáson a zenészek - Filip Jaslar (hegedű I.), Michal Sikorski (hegedű II.), Pawel Kowaluk (brácsa) és Bolek Blaszczyk (cselló) - ismert komolyzenei és pop slágereket szólaltatnak meg, közben szórakoztató színpadi show-műsort láthat a közönség.

A komolyzene "Monty Pythonjaként" is emlegetett vonósnégyes a zenéből fakadó humort briliáns performanszokkal ötvözi - közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó magyarországi cég az MTI-vel.

Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat koncertek százait adta már Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. A koncerteken a közönség úgy lehet részese egy komoly zenei élménynek, hogy közben rengeteget nevet.

Az együttes korábban így jellemezte önmagát: "A nagy hangversenytermek komoly formalitása, a komolyzenészek életének unalmas volta, a klasszikus zene fanatikus kedvelői, a rock, a rap és a pop komolyzenétől félő rajongói ellenére létezünk. Múzsánknak tréfás iróniával áldozunk, és biztosak vagyunk abban, hogy ez cseppet sincs ellenére".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.