Zenével foglalkozik, természetesen

A 19 éves Jackson fiú már megalapította saját cégét

Prince Michael Jackson végül nem esett annyira messze a fájától.

2016.11.04 18:40MTI

Prince Michael Jackson, a poplegenda Michael Jackson fia a show-világban kezdett karriert, létrehozva saját zenei videogyártó cégét.

19 éves Jackson a Los Angeles Times napilapnak adott interjúban pénteken elmondta, hogy King’s Son Productions nevű cége Omer ‘O-Bee’ Bhatti rapper Automatic című dala zenei videójának elkészítésével kezdi meg működését.

Prince Michael Jackson (Los Angeles Times)

“A zene életem nagy részét teszi ki” – hangoztatta Jackson, aki már annak idején közölte apjával, hogy producer, rendező akar lenni. Hozzátette, végső célja, hogy filmeket gyártson majd.

Prince Michael Jackson 2015 óta a kaliforniai Loyola Marymount Egyetem vállalkozásmenedzsment karán tanul. 16 évesen már rövid ideig dolgozott televíziós riporterként az Entertainment Tonight műsor számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.