Programajánló

Kiállítás és detektívjáték a Vajdahunyadvárban

Az őszi szünetben még látogatható az Éjszakai nyomozás - Detektívjáték holdfényben című kiállítás és játék a budapesti Vajdahunyadvárban.

2016.10.30 01:30MTI

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban látható tárlat és detektívjáték látogatói egy képzeletbeli, holdfényes kertbe csöppenve egy rejtélyes bajkeverő nyomába eredhetnek. A múzeum termeit járva kitanulhatják a nyomolvasás és felderítés fortélyait, majd a bűneset helyszínére érkezve, zseblámpa fényénél gyűjthetik be az árulkodó bűnjeleket és hátrahagyott bizonyítékokat - közölték a szervezők az MTI-vel.

A nyomozók felfedezhetik az élőlények rejtett éjszakai életét és találkozhatnak a kert különös lakóival, a Szikrázóval, a Bódítóval, a Szürkületi Vadásszal és az Éjjellátóval.

Belépéskor a látogatók szöveges játéklapot kapnak, amelyen játékállomásról játékállomásra újabb fejtörőket oldhatnak meg. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő, a múzeum több termén végigfutó kiállítás és detektívjáték különleges holdfényes hangulattal, egyedi installációkkal, zseblámpás nyomozással, játékos fejtörőkkel és ajándékkal várja az érdeklődőket hétfő kivételével minden nap, november 6-ig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.