Karácsonyi megjelenés

Ki kicsoda Békés megyében? címmel könyvet tervezek megjelentetni jövőre

A könyvbe mintegy ezer-ezerkétszáz személy és gazdasági társaság kerülhet be ajánlás, illetve jelentkezés alapján.

2016.10.29 02:30MTI

Jövő karácsonykor kerülhet a boltokba a Ki kicsoda Békés megyében? című könyv - jelentette be Török Miklós, a tervezett kiadvány kiadója, a Credit Work Marketing Kft. ügyvezetője csütörtökön Gyulán, sajtótájékoztatón.

A könyvben a Békés megyéből elszármazott hírességeket, művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket mutatnák be. Emellett teret biztosítanának a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások, civil szervezetek, alapítványok, oktatási műhelyek bemutatásának is - mondta Török Miklós, a Credit Work Marketing Kft. ügyvezetője.

A könyvbe mintegy ezer-ezerkétszáz személy és gazdasági társaság kerülhet be ajánlás, illetve jelentkezés alapján; a jelentkezésekről a kiadó dönt, hogy elfogadja-e vagy sem.

Jövő október végéig gyűjtik az ajánlásokat és a jelentkezéseket, a könyv a tervek szerint karácsonyra jelenne meg, és várhatóan tízezer forintba kerül majd - közölte.

A hírességekről fél-egy oldalon jelenne meg az életrajzuk és a fotójuk. A kiadványba fizetős alapon lehet kerülni, magánszemélyek ezért egy kiadványt kapnak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.