Music

Prince ritka zenei felvételeinek kiadását jelentette be a Warner Bros Records

A jövő hónapban jelenik meg a Prince 4Ever című összeállításon például a Moonbeam Levels című dal, melyet egy 1999-es lemez felvételeikor rögzítettek, de az album végleges változatára nem került fel

2016.10.21 22:30MTI

Prince ritka zenei felvételeinek megjelenését: a legnagyobb slágerek gyűjteményét és a Purple Rain új kiadását jelentette be a Warner Bros Records.

A jövő hónapban jelenik meg a Prince 4Ever című összeállításon például a Moonbeam Levels című dal, melyet egy 1999-es lemez felvételeikor rögzítettek, de az album végleges változatára nem került fel - írta a BBC News.

A Purple Rain új kiadásakor egy egész albumot töltöttek meg kihagyott dalokkal, részletekkel a "jövő év elején" jelentkezik a kiadó.

A Warner Bros és Prince NPG nevű lemezkiadója szerint a lemez terveiről még áprilisban, a sztár halála előtt megállapodtak. A negyven szám között megtalálhatók lesznek Prince kedvencei is, mások mellett a When Doves Cry, a Raspberry Beret és a Little Red Corvette.

A popsztár a fentanil véletlen túladagolásában vesztette életét április 21-én a halottkémi jelentés szerint. Az énekesnek nem volt receptje a szupererős fájdalomcsillapítóra. A hatóságok jelenleg is vizsgálják, hogyan juthatott hozzá a halálát okozó gyógyszerhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.