Folytatódik a népszerű zombis sorozat

Már berendelték a The Walking Dead nyolcadik évadát

Már a nyolcadik évadot is megrendelte az AMC csatorna a The Walking Dead című zombis sorozatból, amelynek hetedik évada október 24-én debütál Magyarországon.

2016.10.17 11:20MTI
További izgalmak várhatók (BBC)

A nagy sikerű széria hatodik évadának utolsó része az új főgonosz, a Jeffrey Dean Morgan alakította Negan színre lépésével ért véget, aki rögtön az egyik főszereplő megölésével teszi le névjegyét az asztalra - írta a BBC News.

A sorozat producere, Scott Gimple nemrég elárulta, hogy az áldozat kiléte rögtön az új évad első részéből ki fog derülni. A széria vezető producere, Gale Anne Hurd pedig elmondta, hogy az új évadból sokkal többet megtudhatnak a rajongók a zombik uralta posztapokaliptikus világról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.