Programajánló

Keresztény film- és könyvnapokat tartanak az Uránia moziban

A vetítésekkel párhuzamosan a filmszínház kávézójában beszélgetéseket tartanak a vincés, a cenacolo közösségről és az idén 800 éves domonkos rendről.

2016.10.16 20:30MTI

Keresztény film- és könyvnapokat tartanak november 4-től 6-ig Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínházban - közölte a programot szervező Etalon Kiadó az MTI-vel.

A program részeként pénteken Maurice Cloche Páli Szent Vince életéről készített filmjét vetítik. Szombat délután a Diadal - Medjugorje érintése című filmet, valamint Edward Dmytryk amerikai rendező Copertinói Szent Józsefről szóló filmjét játsszák, este pedig a Ferenc pápa - Buenos Airestől Vatikánig című argentin filmet nézhetik meg az érdeklődők. A filmnapokat vasárnap délelőtt a Néri Szent Fülöp életéről szóló dokumentumfilm zárja.

A vetítésekkel párhuzamosan a filmszínház kávézójában beszélgetéseket tartanak a vincés, a cenacolo közösségről és az idén 800 éves domonkos rendről.

Az Uránia emeleti kiállítóterében "Megesett rajtuk a szíve." címmel a Katolikus Karitász alapításának 85. és újraindulásának 25. évfordulója alkalmából összeállított kiállítás látható a filmnapok idején.

A programok ingyenesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.