Németország

Autórongálás, közszeméremsértés, sörsátras operáció az Oktoberfesten

Botrányos hétvégén vannak túl a fesztiválozók.

2016.09.27 19:16ma.hu

17 kocsit tört össze egy részeg férfi hétfő hajnalban Münchenben, az Oktoberfestről hazafelé tartva. Focilabdának használta a visszapillantó tükröket, maradék energiáit pedig egy védtelen motorbiciklin vezette le. Ezt "elhajította", majd nézte, ahogy az üzemanyag beteríti az utat. A tűzoltók takarítottak fel utána - írja a The Local.

Letartóztatták, rendőrségi becslések szerint pár ezer eurós kárt okozhatott.

Az ezt megelőző érdekes incidens: egy fiatal, meglehetősen ittas hölgy az egyik sátornál közszemlére tette kebleit, és többszöri felszólítás után sem volt hajlandó eltakarni őket. Őt pár óra őrizet után hazaengedték kijózanodni.

Szombat este kórházba került egy 19 éves fiatal, mert fejbe vágták egy egyliteres söröskorsóval. Az orvosok szerint egyik szemére megvakulhat.
A támadót még nem találták meg.

Szintén szombat este történt, hogy egy fiatalember leesett az egyik emeletről egy földszinti asztalra. Szerencsétlenségére pont egy korsóra zuhant rá, amely átvágott egy ütőeret az egyik kezén. A mentők ott helyben, a sörsátor asztalán mentették meg az életét. A rendőrség még vizsgálja, hogy csupán baleset történt-e, vagy valaki lökött egyet az emeleten álló fiatalemberen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.